dijous, 28 de juliol del 2011

PARTICIPA EN LA CREACIÓ DE LA FESTA DEL GLAÇ DE LLIÇÀ DE VALL

Aquesta convocatòria és per a totes aquelles persones amb inquietuds reconegudes dins la nostra comunitat. La “Gent Creativa” de Lliçà de Vall.

Tenim entre mans un projecte que creiem molt interessant. Es tracta de la proposta de realització d’una festa popular participada, a traves de la creació comunitària i la participació ciutadana, que posi en valor un element patrimonial del municipi com ara els Pous de Glaç. Ens proposem, doncs, la creació d’una festa que, tot i no ser tradicional, si pot recuperar certs aspectes històrics del municipi i oferir un impuls a la participació i la creació comunitària,.

No es tracta d’un projecte tancat. De fet, el nostre projecte, és susceptible de qualsevol variació en el moment que comencem a treballar-hi tots plegats i com qualsevol projecte lligat a un procés participatiu, pot variar sensiblement en la forma i fins i tot en el fons a mida que es vagi desenvolupant.

La proposta es fa des de l’Àrea de Cultura, però la voluntat del projecte és esdevenir un projecte transversal, tant internament com externament ja que, de fet, volem plantejar-lo com un “projecte de poble”

Tots tenim un do natural per a la creació artística. És clar, uns tenen més talent que altres, però això no te tanta importància. L'important és aprofitar el que tenim i que s’engeguin projectes on participar i compartir aquestes capacitats..

Això no és un invent ni un bon desig, és una realitat. Comptem amb el recolzament del Departament de Cultura Tradicional  de la Generalitat de Catalunya i la gent de FUSIC Fundació Societat i Cultura, gestors del programa “Tallers per a la Festa”.

Sabem que a la "gent creativa" li agrada actuar. Actuar millor que fer d'espectador. Fer coses millor que consumir-les.

Tenim moltes idees i moltes ganes de fer coses i ens agradarà comptar amb tú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada